Over Ons

HomeOver Ons

DE MENSEN ACHTER KINDEROPVANGSCORE

HET VERHAAL ACHTER KINDEROPVANGSCORE

In de wereld van kinderopvang bestond er tot recent geen online tool voor klantenbeoordelingen. Dat viel ons, een drietal ondernemers met een juridische achtergrond, op. ​Om die reden zijn we met Klantenvertellen een samenwerking aangegaan. Zij hebben enorme ervaring op het gebied van het online verzamelen van beoordelingen verzamelen, wij hebben kennis van en een netwerk binnen de kinderopvang. Klantenvertellen werkt al voor grote partijen als Coolblue, Centraal Beheer, Thuiswinkelwaarborg en T-mobile, maar vanaf nu ook voor kinderopvang.

Door nauw samen te werken met Klantenvertellen hebben wij een keurmerk op de markt gezet dat compleet is afgesteld op kinderdagverblijven. Het uiterlijk, maar vooral ook de inhoud is zorgvuldig ontwikkeld om te passen bij een kinderopvang.

Het keurmerk is inmiddels voor iedere kinderopvang beschikbaar en kan eenvoudig worden geïnstalleerd. Ons doel? Wij willen de kinderopvang in Nederland helpen met een eerlijk, goed en betrouwbaar beoordelingssysteem; zodat voor ouders inzichtelijk wordt welke kinderopvang – in hun specifieke geval – de juiste partij is.

Het team van Kinderopvangscore

Benieuwd hoe Kinderopvangscore werkt?

Vraag nu een gratis demo aan en start met verzamelen!

image
https://www.kinderopvangscore.nl/wp-content/themes/hazel-1/
https://www.kinderopvangscore.nl/
##d8d8d8
style1
paged
Posts laden...
/data/sites/web/kinderopvangscorenl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off